Σελίδες

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2005

Η μεγάλη "Must be deleted" λίστα του Arxedia Media. (part I)-remastered

Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που αντιπροσωπεύουν μερικά πράγματα
Υπάρχουν μερικά τέτοια που πρέπει να εξαλειφθούν μια και δια παντός
Τα media ΕΙΝΑΙ ο καθρέφτης της κοινωνίας
Ακολουθεί το πρώτο από τα αρκετά κομμάτια της Λίστας που συνέταξε το Αrxedia Media :


Ήταν Δημοσιογράφος, Είναι Υπουργός Εργασίας.
(κάθε λέξη διαβάζεται καθαρά μόνη της κ καταλαβαίνοντας το νόημά της)
Τι να λέμε τώρα;
Κυρίες και κύριοι : ο Πάνος Παναγιωτόπουλος
Πρώτος ξάδερφος του Κούγια και μεσοτοιχία με τον Αυτιά.
Mediάς και στην ψυχή, αυτός ο άνθρωπος είναι υπεύθυνος για την εδραίωση του νεο-φιλελευθερισμού στον κώλο τον εργατικών συνδικάτων. Υφυπουργό του έχει τον Γιακουμάτο για τον οποίο θα γίνει λόγος σε επόμενο post.


Νότης Σφακιανάκης ή Notis Sfakianakis : Κάθε φορά που μιλάει στην τηλεόραση, παίρνεις pizza, μπύρες, φίλους κ περνάς υπέροχα. Γνήσιος πρήχτης, φοράει φωσφοριζέ πορτοκαλί φούτερ κ γυαλιά στο κεφάλι . Είναι σοφός, παιδί της πιάτσας, έχει φάει τη ζωή με το κουτάλι, είναι φιλότεχνος και με κοινωνικές και άλλες ευαισθησίες. Ομάδα είναι: "Ελλάδα", και έφερε από τα βουνά της Κρήτης --> στην πίστα, το "σαν πληγωμένο αετόπουλο στο χώμα, ψάχνω τη δύναμη να κρατηθώ ακόμα" για να εκφράσει τη μιζέρια του ο σύγχρονος νεοσκατόβλαχος, large sκατόψυχος . Ο κακομοίρης έχει εξαφανιστεί , αλλά έχει κάνει πολύ ζημιά κ τον έχω άχτι.Το μονο καλό ειναι οτι έχει συνθέσει το "Δημοσθένους λέξις"...ή μήπως δεν είναι δικό του αλλα του Δημοσθένη??



Μάρω Λύτρα : "Υπάρχει άλλη". Πρότυπο γκόμενας για το οποίο σίγουρα θα ευθύνονται μεθοδευμένα εργαστηριακά πειράματα ανθρώπου με εξουσία που θέλει να βλάψει. Μας το πουλάει ο ANT1, το Fame Story και η Heaven. O πιο ποιοτικός συνδυασμός in a theater near u. Υ.Γ. : "Tα νύχια μου μπήγω"


Για τη συγκεκριμένη περίπτωση ο Chaca-Khan δε ζητά λίστα αλλά παλούκωμα.
Θα μπορούσαμε να το αφήσουμε κ χωρίς εξήγηση αλλά όχι.
Γρηγόρης Αρναούτογλου : είναι του λαού αλλά ακαλλιέργητος. αυτό δεν πειράζει από μόνο του. Aλλά επειδή δεν έχει ούτε τσαχπινιά, ούτε εξυπνάδα, ούτε χιούμορ και είναι ένα μάτσο από αντρικά κλισέ του κώλου, κ επειδή έχεις την αίσθηση του ψεύτικου οταν μιλάει κ γελάει, κ επειδή πατάει πάνω στο "καλό παιδί" και σε όλα τα προηγούμενα που νομίζει ότι έχει ,γι' αυτό δεν είναι αλήθεια η ύπαρξή του. Είναι μια ψευδαίσθηση. Είναι ΤΟΣΟ μαλάκας που με το ίδιο ύφος προωθεί απορρυπαντικά και τώρα κάνει κυριακάτικο σόου για όλη την (τηλε-)οικογένεια. Οι άνθρωποι που τον συμπαθούν είναι αυτοί οι τόσο μικρόψυχοι μαλάκες που προσπαθούν να μπουν στο μετρό/τρόλει/λεωφορείο πριν προλάβουν να βγουν αυτοί που θέλουν να κατέβουν.

Νανά Παλαιτσάκη : Έχει λαλήσει παντελώς. Media= καθρέφτης+ μαύρο μολύβι+ ξεβάφει στο μάτι+ από ένα μαύρο δάκρυ+ "κορίτσια πάχυνααααα?". Μάλλον δεν υπάρχει σωτηρία αλλά και πάλι οφείλει να εξαφανιστεί


Τέρενς Κουίκ : Γνήσιος αντιπρόσωπος της χριστιανικής εθνο-δεξιάς όπως εκφράζεται παραστατικά στην ελληνική μας πραγματικότητα από την αισθητική του ομίλου ΑΝΤ1 μέσα στην ιστορία, αν και πλέον δουλεύει στο Star. Πληροφορίες λενε οτι έχει ρίξει την παγκόσμια αγορά εξω γιατι όλο και κάτι τσιμπολογάει στο δρόμο, στις λαικές.
Κυνηγά ανθρώπους που προχωράνε στο δρόμο με μικρόφωνα και κάμερες και τους βρίζει όταν ξενερώνουν= "Έχω λαλήσει - SOS - ας με σταματήσει κάποιος ή θα κρατήσω την αναπνοή μου".
Να αυτοκαταργηθεί!


Xάρης Ρώμας : (Το ότι είναι gay δεν είναι κακό. Το κακό είναι ότι είναι :)Γλειώδης και σιχαμένος, κακογερασμένος πούστης ηθοποιός. Μένει με τη μάνα του κ έχει αναγάγει σε υποκριτική τέχνη την υστερία. Δεν έχει μεν παίξει ούτε σε μία σειρά, που να μην είναι δέ, για φτύσιμο.. Δικό του δημιούργημα είναι το "καφέ της χαράς" , πρώτο σε τηλεθέαση για πολύ καιρό. Συγχαρητήρια!




Φίλιππος Καμπουράκης: Καταδικάζεσαι ισόβια σε αρχίδι απουσιολόγο της β' γυμνασίου με δυνατότητα μείωσης της ποινής μέχρι ισόβια σε κάποιο ΙΕΚ. Φτούσου αγόρι μου, καμάρι μου..



Σωκράτης Κόκκαλης: όπως κάθε μεγαλο-μεγάλος που σέβεται τον εαυτό του, κατέχει μέσα μαζικής ενημέρωσης, τηλεπικοινωνίες, αθλητικές ομάδες και τεχνολογία. Σκέψου ότι θα μπορούσε να είναι ο Μπερλουσκόνι μας αν σκεφτόσουν ακόμια πιο τραβηγμένα από πιο νωρίς. Βρίσκεται στη λίστα από ένστικτο..


Όταν ασχολείσαι με την ψυχολογία. Στην τηλεόραση. Όταν εισαι άσχετη. Κ αγγούρω. Κ κλαψομούνα. Κ όλα ταυτόχρονα, τότε υπάρχει μόνο μία λύση : Άννα Δρούζα, τον πούλο!
Τώρα και στην κρατική τηλεόραση, με αναβαθμισμένο status επιστημονικής δουλειάς..


Γιώργος Τράγκας : το καμάρι της Δεξιάς. Κάπως έτσι πρέπει να ήταν οι "τραμπούκοι". Aντιπροσωπευτικό δείγμα της αισθητικής κ της ιστορίας του κόμματος "Νέα Δημοκρατία". Κάθε φορά που τον βλέπεις αναρωτιέσαι τι έκανε κατά τη διάρκεια της χούντας. Έχει χαρακτηριστική φωνή , αυτό το χαρακτηριστικό ύφος και τώρα τελευταία σχολιάζει κάθε μέρα τα γεγονότα σε κεντρικό δελτίο κεντρικού σταθμού σε κεντρική θέση στο σαλόνι σου.

(to be continued..)


H λίστα ΦΥΣΙΚΑ συνεχίζεται (και είναι και αρκετά μεγάλη)
Βοηθείστε το δίκαιο αγώνα μας
Για σχόλια-ιδέες-προσθήκες-αλλαγές-βρισιές-μηνύσεις : add a comment


31 σχόλια:

averel είπε...

Λοιπον. Εχουμε και λεμε
Ζαχος Χατζηφωτίου,
Μακης Τριανταφυλλοπουλος (φυσικα),
Ελντα Πανοπούλου, Γιωργος Αυτιας. Αυτα προς το παρον

Ανώνυμος είπε...

Ariel_i_gorgona.
Aμφιβόλου φύλου και ποιότητας. Συντηρητική μέχρι αηδίας αφού μια βδομάδα πριν μας παρουσιαζε κακούς τους αναρχικούς και καλούς τους φίλους της τους μπάτσους, Εντελώς ηλίθια αφού ρωτάει που θα δει το κωλοblog για την γκόμενα και τους φρονιμίτες. Γενικά μας έχει πρήξει τα αρχίδια, τα post της είναι για τον πούτσο και πρέπει τουλάχιστον να διωχτεί απο το arxedia media,

Chaca-Khan είπε...

Έλντα Πανοπούλου? ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΧΑ
το είχαμε ξεχάσει αυτό..
τhanks

Chaca-Khan είπε...

"parta kariola" : δεν ξέρω τι μέρος του λόγου είσαι εσυ αλλά για να καταλάβεις λίγο τι σόι άνθρωπος είναι η Αriel, σκέψου ότι το πιο πιθανό για μένα είναι "παρτα καριόλα" να είναι η ίδια η Ariel.. Μάλλον έχεις παρανοήσει το τι ήθελε να πει ο ποιητής σ εκείνο το pοst. Επίσης καλό θα ήταν να ανατρέξεις στο αρχείο κ να διαβάσεις λίγο. Επίσης σε παραπέμπω στο http://arxediamedia.blogspot.com/2005/10/blog-post_112922743618675146.html
Επίσης δεν είμαστε αναρχικοί.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΥΜΝΙΣΤΕΣ..
άντε καλό απόγευμα και περιμένουμε προτάσεις..

Dark Angel είπε...

Αγαπητό αδέρφι Τσάκα Καν. Μπορείς να κρεμάσεις από ένα μεγάλο τσιγκέλι στη Βαρβάκειο τον υπερμαλάκα Θ.Αναστασιάδη. Εχει ψευτικο και δήθεν εφυές χιούμορ και νομίζει ότι απευθύνεται σε άτομα με υψηλό ΙQ και το κακό είναι ότι αυτοί που τον βλέπουν νομίζουν ότι ανήκουν στο MENSA της υπερμαλακίας.

Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν θέλω να βασανίσετε τον Καραγκιόζη της Χούντας Νίκο Μαστοράκη. Ισως γιατί έχει σκηνοθετήσει τις πιό ΜΑΛΑΚΙΕΣ ταινίες που έχω δεί στη ζωή μου. Από την άλλη μεριά αν του χώσετε και ένα μπαλάκι του τενις στο στόμα και τον πυρπολήσετε δεν θα με πειράξει και ιδιαίτερα.

Chaca-Khan είπε...

Νίκος Μαστοράκης : οπωσδήποτε!! (είναι ήδη στη black list)
Για την ώρα η επικρατέστερη εκδοχή είναι να τους φωνάξουμε σε ένα γκαλά και να τους ανατινάξουμε.(περιμένουμε προτάσεις)
΄Οσο για τον Αναστασιάδη, θα πρέπει να διενεργηθεί ψηφοφορία, εγώ διαφωνώ αλλά δεν το χω και σε τίποτα να τον κρεμάσω (δεν είναι κ ο τύπος που θα έκανα φίλο).

psarras είπε...

Συγγνώμη παιδιά αλλά διαφωνώ ΚΑΘΕΤΑ με τη Μάρω Λύτρα. Απαιτώ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ να βγει από τη λίστα!!!!! Από κει και πέρα συνιστώ ψυχραιμία.. Ούτε θα σκοτώσουμε ούτε θα ανατινάξουμε κανέναν, delete θα κάνουμε και πρέπει ΟΛΟΙ να συνειδητοποιήσουμε την ουσιώδη διαφορά ανάμεσα στο delete και στη... ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ! Μη βγει τώρα ο serial killer από μέσα μας και αρχίσουμε να προτείνουμε κόσμο για ψύλλου πήδημα.. Την elit παιδιά, τον αφρό. Και βγάλτε τη Μαρω Λύτρα ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!

psarras είπε...

Eπίσης διαφωνω για Αναστασιάδη

Dark Angel είπε...

Μπρο Τσακα Καν. Ξέρεις, το κακό με το Νερντ Αναστασιάδη είναι ότι τον γουστάρουν Χουντοβασιλικοί, Αριστεροί, Καρατζαφεριανοί και Χριστοδουλόπουλοι. Αρα κάτι δεν πάει καλά...Αλλά Οκ κάντε και ένα Poll και τα αποτελέσματα να του τα στείλετε.:).

Το Γκαλα μπορεί να γίνει στο Nosotros αλλά για ανατινάξεις δεν συμφωνώ διότι αυτοί είναι Λερναίες Υδρες...Ασε ρε μη γίνουν περισσότεροι...

:))

Kyrios Elefantas είπε...

οπωσδήποτε όχι τον Λιακόπουλο γιατι ειναι cult και ίσως η μοναδική γνήσια αστεία εκπομπη στην τηλεόραση.
Διαφωνει κανείς να βάλουμε όλη την ομάδα του "η Γέφυρα των στεναγμών" ? (εκτός απο το βοηθό σκηνοθέτη, το βοηθό παραγωγής ,το διευθυντη φωτογραφίας και τους ηλεκτρολόγους φυσικά αυτοί δεν φταίνε σε τίποτα)

Ανώνυμος είπε...

Άλλος για τη λίστα;
Αναστασιάδης: στη μαρμάγκα!
Και βέβαια το εθνικιστικό μπλοκ:
Αρσένης, Παπαθεμελής, Λιάνα Κανέλλη, όπως και επίλεκτα μέλη του κλαν των λαϊκιστών Κουρής, Β.Παπαγεωργόπουλος, στα κάτεργα!
Μολύνουν την ατμόσφαιρα. Εκτός κι αν θέλουν να δηλωθούν εθελοντές για τον εποικισμό του Σείριου. Η εκεί παρουσία τους δεν θα βλάψει κανέναν.

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Λοιπον παρε να εχεις:Μαριετα Γιανακου,Νικος Μαστορακης,Νικος Ευαγγελατος,Τατιανα Στεφανιδου,Χριστινα Λαμπιρη,Θεμης-Μεθης-τον περνω και γερνω απο το Κουρη-Γεωργαντας,Αλεκα Παπαριγα με τη κορη σε Αμερικανικο πανεπιστημειο,Κουγιας ο αδεκαστος,Στεφανος Χιος,Στελα Μπεζαντακου mrs Πιπα και βεβαια ολα τα μοντελα που επερναν μερος σε οργια με ναρκωτικα σε κτηματα στα Β.Π και σε διαφορα νησια.Ονοματα εδω δεν μπορω να πω.Καλη συνεχεια.

Kyrios Elefantas είπε...

ΡΕ τρελενεστε που θα σκοτώσουμε τα μοντελα που επαιρναν μερος σε οργια με ναρκωτικα σε κτηματα στα Β.Π και σε διαφορα νησια!!!!
αυτά τα γουστάρουμε εννοείται!!!!
θα τα καλέσουμε σε άλλο γκαλά πιο πριβέ.
Τη Λιάνα Κανέλλη την είχα ξεχάσει. ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!!

Kyrios Elefantas είπε...

την Κανέλλη εννοώ οπωσδήποτε για τη λίστα ,όχι για το γκαλά με τα Μοντέλα (μπλιααααααχ)

Sraosha είπε...

Πώπωπω, πρωί πρωί.

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν,προτείνω:

Έλενα Κατρίτση
Μαρία Σταματέρη
Νίνα Βλάχου
Περικλής Στεργιανούδης
Άννα Ανδριανού
Μιμή Ντενίση
Κώστας Καζάκος
Θύμιος Καρακατσάνης
Βίκυ Φλέσσα
κα. Βέφα
Γιώργος Αυτιάς

Θα επανέλθω

vasvoe είπε...

Μιμή Ντενίση, Λιάνα Κανέλη, Μαρία Δαμανάκη

Θέμης Αναστασιάδης, Πέτρος Κωστόπουλος

Αλογοσκούφης, Παναγιωτόπουλος, κι ο άλλος ο μικρός της ΝΔ... Σπηλιωτόπουλος!

eikonoplastis είπε...

To είχα γράψει ως σχόλιο χθες αλλά δεν εμφανίστηκε: Το ξαναγράφω εν τάχει:
Μην χρησιμοποιείτε τη λέξη βλάχος ως βρισιά.
ΠΛΙΖ.
Τι φταιν οι βλάχοι (μη αναγνωρισμένη γλωσσική μειονότητα των Βαλκανίων) και τους παρομοιάζετε με το Νότη Σφ.;
Άλλο χωριάτης, άλλο επαρχιώτης, άλλο βλάκας, κι άλλο βλάχος.
Λίγο σεβασμό ρε.... Λίγη παραπάνω γνώση.
Να αυτοντιλιτιαστεί ο επικεφαλής του εκτελεστικού αποσπάσματος προς παραδειγματισμόν.
:-)

Chaca-Khan είπε...

δαν παρομοιάστηκε ο Σφακιανάκης με τον βλάχο ως έννοια. είπαμε ότι με το συγκεκριμένο τραγούδι μπόρεσαν να εκφράσουν τη μιζέρια τους-περηφάνια τους οι Νεο-βλαχοι. Με τη γνωστή έννοια του ΄βλάχου. δε συντάσσουμε προκύρηξη για την ΕΕ εδώ πέρα. Το arxedia media συμπαθεί τις μειονότητες : http://arxediamedia.blogspot.com/2005/11/blog-post_05.html

eikonoplastis είπε...

Ε ναι ρε παιδί μου, η γνωστή "έννοια του βλάχου" είναι προσβλητική!
Τί να κάνουμε; Είναι ενδείξη έλλειψης σεβασμού προς τις μειονότητες, πως το λένε;
Τέτοιες πλακίτσες δεν έχουν πλάκα, οπότε βρίσκουμε καλύτερες.
τα "σκατοΑθηναίος", "κωλοέλληνας", "ψωροβαλκάνιος", για παράδειγμα ακούγονται αρκετά υβριστικά; Αφού δεν αφορούν μειονότητες, δεν θα έπρεπε να ενοχλούν όσο το "παλιόγυφτος", "κωλοαλβανός",ή "σκατόβλαχος"....


Ληστές

Chaca-Khan είπε...

Προσπάθησα να αποκωδικοποιήσω την τελευταία πράγραφό σου (νίκος ο πελάτης), αλλά όπως και αν χρωμάτισα τη φράση σου, δεν κατάλαβα τι εννοείς. (κ πίστεψέ με- θέλω).
Για μένα το σκατόβλαχος εκφράζει κάτι συγκεκριμένο το οποίο θέλω να το εκφράζω. Η τοποθέτησή σου μου θυμίζει κάτι "και καλά αριστερούς" που μας πρήζανε τ αρχίδια στο πανεπιστήμιο για το σεξισμό και τις παγιωμένες εκφράσεις.
Δε με γνωρίζεις για να καταλάβεις το ύφος κ το ήθος που προσδίδω σε τέτοιες εκφράσεις οπότε δεν πειράζει.
Πάντως σκατόβλαχο δε θα πω τον παππούλη που μιλάει με λι και νι.
Θα πω όμως τον πιτσιρίκο που με πρίζει με το καινούργιο του ringtone!
Αν ο Οδυσσέας Ελύτης στο προηγούμενο link δε σε κάλυψε, λυπάμαι δεν μπορώ να προσθέσω κάτι άλλο. φιλιά στη φύση..

eikonoplastis είπε...

Έχεις δίκιο ότι η τελευταία μου παράγραφος είναι λίγο ακατανόητη....
Βλάχος δεν είναι ο χωριάτης! Είναι ο ομιλών την βλαχική γλώσσα, (που ορθότερα ονομάζεται αρωμανική). Υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπων που μιλάνε με το λλι, αλλά δεν είναι βλάχοι.
Έγινα κατανοητότερος; Υπάρχει μια γλώσσα και ένας λαός, που το όνομα του χρησιμοποιείται ως βρισιά, ΔΕΝ ΛΕΕΙ. Και προφανώς δεν ενοχλεί εσένα που δεν είσαι βλάχος. Εμένα όμως που είμαι, με ενοχλεί! Για τον ίδιο λόγο που η πάθηση που παλιότερα ονομαζόταν "μογγολισμός", τώρα ονομάζεται "σύνδρομο ντάουν" πρέπει σιγά σιγά να εξαλειφθεί η υβριστική χρήση της λέξης "βλάχος". Γιατί προκαλεί παρεξηγήσεις.....
Χαιρετίσματα.
Χιονίζει

Chaca-Khan είπε...

κάνω τον κινέζο.

eikonoplastis είπε...

Nί χάου!
διάβασε το ποστ που ανέβασα στο μαγαζί μου
Έχει και υπότιτλους για τους κινέζους
;-)

wetex είπε...

Ton ZAMBOUNI giati ton ksexasate?

Αλεκα Παπαριγα με τη κορη σε Αμερικανικο πανεπιστημειο

diafono me afto omos.....tin katadkazoume epeidi exi kori se amerikaniko panepistimio? to exoume diastavrosi afto? kai ean einai se amerikaniko panepistimio ti simainei diladi?

Ανώνυμος είπε...

Αρχιδομιντιάδες κάντε μια διόρθωση και γράψτε σωστα το επίθετο του χοντρομπούλη Φίλιππα του EXTRA.Καμπούρης λέγεται , όχι Καμπουράκης ρε.

Ανώνυμος είπε...

Re malaka Pasokos eisai?

Ανώνυμος είπε...

Best regards from NY! » » »

Ανώνυμος είπε...

You have an outstanding good and well structured site. I enjoyed browsing through it Dental hygene elementary lesson plans Isuzu 1.8 diesel parts

Ανώνυμος είπε...

Best regards from NY! »

Ανώνυμος είπε...

estw kai kathysterimena...GAMW TO SPITI SOU POUTANAS GIE POU THA MILISEIS GIA TON ΝΟΤΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ